De perfecte locatie voor een trainingskamp

Ben je op zoek naar een leuke locatie voor een trainingskamp? Zoek niet verder, want onze campings zijn een ideale locatie! Dichtbij outdoor sportfaciliteiten, indoor (sport)activiteiten en zelfs bij een winkelcentrum. Het trainingskamp kan beginnen...

Sportieve mogelijkheden

De volgende sporten worden op loopafstand beoefend: voetbal, handbal, tennis, atletiek, korfbal, zwemmen, hockey, bowlen. Maak afspraken met de omliggende verenigingen over het gebruik van de faciliteiten en het organiseren van oefenwedstrijden. Uiteraard kunnen wij je hierbij assisteren! 

Leuke activiteiten

Naast de sportfaciliteiten zijn er op loopafstand diverse voorzieningen die een trainingskamp echt laten slagen. Denk hierbij aan een zwembad, bowlingbaan en een all-you-can-eat wok en sushi. Naast het sporten een must om te ontspannen en gezellig met het team een band op te bouwen.

Unieke overnachting

Tot slot is het natuurlijk van belang dat je goed slaapt tijdens het trainingskamp. Het diverse aanbod op onze campings zorgt ervoor dat er altijd een overnachting is die bij jouw groep past. Denk aan overnachten in een eigen tentje tot verblijven in een unieke accommodatie! Verder kun je op de vuurplaats op open vuur koken of lekker BBQ-en. Bij slecht weer is er de overdekte eetplaats.