Origineel overnachten in Flevoland

Ben je op zoek naar een unieke en onvergetelijke overnachting in Flevoland? Dan is origineel overnachten misschien wel iets voor jou. In plaats van te kiezen voor een standaard hotelkamer, kun je kiezen voor een verblijf op een bijzondere locatie die helemaal past bij jouw wensen en interesses.

Er zijn talloze mogelijkheden voor origineel overnachten. Denk bijvoorbeeld aan een overnachting in een boomhut, een zeecontainer of een tipi. Ook bieden we Pipowagen overnachtingen, Gipsy wagen overnachtingen, glamping overnachtingen en zelfs overnachtingen in een rioolbuis aan.

Ontdek de originele overnachtingen

origineel overnachten

Kom overnachten in Flevoland

Buytenplaets bestaat uit twee campings waar van alles te beleven is. De campings liggen vlakbij elkaar in het prachtige Flevoland. Deze omgeving is bijzonder en staat bekend om zijn unieke landschap, dat grotendeels uit nieuw land bestaat dat is gewonnen uit het IJsselmeer. Je vindt hier bijzondere natuurgebieden, zoals de Oostvaardersplassen en de Veluwerandmeren, waar je heerlijk kunt wandelen, fietsen of varen.

Daarnaast biedt Flevoland ook talloze mogelijkheden voor avontuurlijke activiteiten. Om je alvast een handje te helpen bieden we de mogelijkheid om één van onze leuke arrangementen te reserveren. Denk hierbij aan workshops met overnachting, volledig ontspannen in de sauna met overnachting, een echte graffiti rondleiding of een heerlijke dag shoppen met extra voordeel.

Ontdek de originele arrangementen

Origineel overnachten in een boomhut

Een overnachting in een boomhut is een avontuur op zichzelf. Het gevoel van dicht bij de natuur te zijn en de rust en stilte om je heen maken dit een unieke ervaring. Een boomhut is niet alleen een slaapplek, maar ook een plek om te ontspannen en te genieten van het buitenleven. Het echte hoogtepunt van de boomhut is natuurlijk het uitzicht. Je kunt genieten van de natuur en de rust om je heen terwijl je hoog boven de grond zit. Dit geeft een gevoel van vrijheid en avontuur dat je nergens anders zult vinden.

Een unieke glamping ervaring

In de glampingtenten staat je een ware beleving te wachten. Iedere glampingtent heeft namelijk een geheel eigen thema. Beleef een bijzondere overnachting en duik in het verleden. De tenten hebben namelijk stuk voor stuk een jaren ’70, ’80 of ’90 thema. De glampingtenten worden zelfs als geheel verhuurd voor een familieweekend of een vriendenweekend. Iedere accommodatie is geschikt voor 6 personen, waarvan maximaal 4 volwassenen. Beleef het zelf en ervaar origineel overnachten in Glamping stijl!

Graffiti container overnachting

Dit is pas echt origineel! De graffiti container werd echt gebruikt als een opslag voor spuitbussen van kunstenaars en nu kun jij erin slapen. In deze container is veel bewaard gebleven, dus je kijkt je ogen uit in deze container.

Een vakantie in de tipitent

Een vakantie in een tipitent is een bijzondere en avontuurlijke ervaring. Je slaapt in een traditionele nomadentent, die is gemaakt van canvas en houten palen. Het ronde ontwerp van de tipi zorgt voor een gezellige en intieme sfeer, waardoor je je meteen thuis voelt.

Bij aankomst op de buytenplaets waar de tipitent staat, zal je merken dat de tent al voor je is opgezet. De tent is ingericht met comfortabele bedden, een tafel en zelfs een houtkachel. Hierdoor heb je alle gemakken van thuis, maar dan midden in de natuur.

Een vakantie in een tipitent biedt veel mogelijkheden om de omgeving te verkennen. Je kunt bijvoorbeeld wandelen in de bossen, fietsen door de bollenvelden of zwemmen in het nabijgelegen IJsselmeer. 's Avonds kun je rond het kampvuur zitten en marshmallows roosteren terwijl je naar de sterren kijkt.

Een vakantie in een tipitent is geschikt voor mensen die van avontuur en natuur houden, maar toch comfort willen ervaren. Het is een geweldige manier om te ontsnappen aan de drukte van het dagelijks leven en om helemaal tot rust te komen.