Bijzondere ervaring: Onze festival camping!

Als je op zoek bent naar een unieke en alternatieve kampeerervaring, dan is een festivalcamping iets voor jou. Deze campings combineren de charme van kamperen met een vleugje creativiteit, authenticiteit en een eigenzinnige sfeer. Laat jezelf betoveren in de wereld van festivalcampings, waar je kunt genieten van een onconventionele en artistieke benadering van het buitenleven.

Boek direct de vakantie

Terug naar de Natuur met een Hipster Twist

Een hipstercamping biedt een tegendraadse kijk op kamperen, waarbij natuur en creativiteit hand in hand gaan. Vergeet de traditionele kampeeruitrusting en maak plaats voor vintage tenten, kleurrijke caravantrailers en knusse tipi's. Op een hipstercamping vind je vaak unieke accommodaties die zijn ontworpen met oog voor esthetiek en originaliteit.

Een Oase van Creativiteit en Kunst

Hipstercampings zijn bekend om hun artistieke sfeer en aandacht voor kunst. Je zult versteld staan van de unieke arrangementen en bijzondere mogelijkheden. Van kunstzinnige accommodaties tot kleurrijke graffiti op een zeecontainer, elke hoek van de hipstercamping is een visueel feest.

Ontdek de arrangementen

Festival camping

Een Smeltkroes van Creatieve Activiteiten

Op een hipstercamping is er altijd wel iets te doen. Van workshops koken en vuur maken tot een heerlijke ontbijtservice om je compleet te ontzorgen. Verder kun je gebruik maken van één van onze arrangementen zoals slapen in de Graffiti zeecontainer en een rondleiding Lelystad, een shoparrangement met een lekker ontbijt, een MTB arrangement en nog veel meer leuke en bijzondere arrangementen.

"Geweldige camping met verschillende alternatieve huuraccommodaties. Wij hebben lang weekend gestaan met camper en kleinkids, die hebben zich prima vermaakt met alle speeltoestellen/fietsen/scelters ed. Prachtige grote vuurplaats....waar kan zoiets nog. Komen zeker nog eens terug".

- Marion

Unieke vakantie in Flevoland

Bijzondere accommodaties en overnachtingen zijn er genoeg op onze festivalcamping. Beleef onze gezellige campings en geniet van een heerlijke tijd in het prachtige Flevoland.

Blijf slapen in een Tipitent

Tijdens deze vakantie stap je terug in de tijd en ervaar je hoe de indianen leefden. Neem je familie of vrienden mee en overnacht in een authentieke tipi. Met een indrukwekkende diameter van 6,3 meter is er voldoende ruimte voor maximaal 6 personen om comfortabel te slapen. Overdag biedt de tipi zelfs plaats aan 10-12 personen, zodat je samen kunt genieten van gezellige momenten. Waar wacht je nog op? Pak je spullen en dompel jezelf onder in het indiaanse leven. Beleef een onvergetelijke vakantie in een authentieke tipi. Voel de spirit van de indianen en creëer mooie herinneringen met je dierbaren. Boek nu en laat je betoveren door de magie van de tipi.

Overnachten in een Daktent

Echt kamperen in de lucht, maar dan zonder eigen tent. Beleef een unieke vakantie op een Lada Niva, verscholen tussen de bomen en de natuur, echt even ontspannen!

Pipowagen vakantie

Op de camping staan verschillende hele leuke Pipowagens voor twee personen! Kies welke sfeer bij jou past en reserveer een unieke vakantie in één van deze mooie wagens.

  • Pipowagen: Knusse inrichting en een haard
  • Pipowagen Pip: Veel privacy en een gezellige lichte sfeer
  • Pipo Love: voor een romantische overnachting
  • Gypsy wagen: Origineel en uniek!

De hoogte in: Een boomhut overnachting

In de Boomhut Suite kun je heerlijk tot rust komen. Neem de tijd om te ontspannen en te genieten van de natuurlijke omgeving. Speel een spelletje, lees een boek uit de collectie die in de boomhut aanwezig is, of pak de verrekijker en ga op zoek naar vogels om te spotten. Alles is mogelijk in deze betoverende omgeving.

Kaart

Kaart