Camping Oostvaardersplassen

Vanaf een unieke camping de Oostvaardersplassen verkennen? Buytenplaats Suydersee als uitvalsbasis is een uitstekende keuze. Rust, natuur en bijzonder overnachten komen hier samen voor een onvergetelijke vakantie in Flevoland.

Jouw favoriete camping bij de Oostvaardersplassen

Onze camping in Flevoland heeft voor elke gast wat te bieden. Of je nu een eigen kampeermiddel hebt of liever een overnachting boekt in onze accommodaties. Vele van onze gasten komen graag terug en wij kunnen niet wachten om jou ook te zien!

camping oostvaardersplassen receptie

Kamperen omringt door groen

Lekker met je tent, camper of caravan kamperen in Flevoland? Onze kampeerplaatsen, het trekkersveld en de camperplaatsen kunnen elk kampeermiddel verwelkomen. Voor het trekkersveld hoef je geen reservering te doen. Op dit veld staan alléén tentjes. Met de caravan op pad? Kies een plekje in de zon of in de schaduw met een voorkeursboeking. Voor campers hebben wij mogelijkheid om een camperplaats te kiezen. Hier heb je je eigen grasstrook om een tafeltje en stoelen neer te zetten.

Bijzonder overnachten bij de camping in Flevoland

Creatieve accommodaties vind je bij Buytenplaats Suydersee. Heb je altijd wel eens willen overnachten in een gepimpte zeecontainer? Of beleef een vakantie als indiaan in een tipitent! Wat je ook kiest als accommodatie, gezelligheid, uniekheid en plezier staan centraal.

Wat vinden onze gasten?

''Geweldige camping met verschillende alternatieve huuraccommodaties. Wij hebben lang weekend gestaan met camper en kleinkids, die hebben zich prima vermaakt met alle speeltoestellen/fietsen/scelters ed. Prachtige grote vuurplaats....waar kan zoiets nog. Komen zeker nog eens terug''  - Marion Hellemons (Google Review)

camping oostvaardersplassen vuurkorf

Ontdek de camping en de Oostvaardersplassen

Op en rond de camping is er altijd iets te beleven. Of je nu een dag op de camping blijft of er juist op uit gaat. Vervelen doe je nooit.

Op de camping

De faciliteiten op de camping zorgen altijd voor gezelligheid en een knusse sfeer. Kom samen bij de overdekte kookplaats met de vuurplaats, bekijk de alpaca's in de dierenweide of ga lekker online met onze gratis Wi-Fi.

Rond de camping

Op loopafstand van de camping kun je verschillende activiteiten vinden. Ga bijvoorbeeld lasergamen bij Ballorig of daag je gezin uit voor een potje bowlen bij Bowlmore. Is het tijd voor een booschapje? Het winkelcentrum in de buurt is de plek voor de booschappen, er is onder andere een Lidl en Action te vinden.

De omgeving van de camping

Wandel- en fietsroutes in de omgeving? In de omgeving zijn 4 natuurlijke must-sees. Moerasgebied, graslanden en water? Dit vind je bij Nationaal Park Nieuwland en de Oostvaardersplassen. Ruim 271 hectare natuur ontdekken en misschien zelfs wild zien lopen? Dan moet je naar Natuurpark Lelystad. Misschien sta jij straks wel oog in oog met een hert, eland of everzwijn. De Markerwadden zijn een herstelproject van het Markermeer. Dit is een natuurparadijs voor voor vissen en vogels.