Bijzonder overnachten

Een ervaring rijker, dat is hoe je het bijzonder overnachten bij Buytenplaets Suydersee kan beschrijven. Of je nu een romantisch nachtje verblijft in de pipowagen of back to basic in een rioolbuis. Het kan bij ons allemaal.

Zoek en boek jouw bijzondere overnachting

In welke accommodaties kan ik bijzonder overnachten?

Bij Buytenplaets Suydersee hebben wij maar liefst 14 verschillende type accommodaties waarin je bijzonder kan overnachten. Het aantal personen waarmee je kan verblijven varieert tussen 2 en 6 personen. Welke accommodatie past het beste bij jou?

Accommodaties voor twee personen

bijzonder overnachten in een boomhut

Accommodaties voor 3 tot 6 personen

Op vakantie in Flevoland met je gezin of een aantal vrienden? Bekijk de accommodaties waar je met meer personen in kan verblijven!

Bijzonder overnachten bij een knusse en kleinschalige camping

Onze gasten vinden verblijven op de camping fijn. De gezellige sfeer en groene indeling wordt vaak als een van onze krachten benoemd, dat is ook waar wij voor staan.

Fijne faciliteiten voor een comfortabel verblijf

Wil je je romantische vakantie helemaal afmaken? Boek onze heerlijke ontbijtservice erbij. Zo kan je helemaal ontzorgt wakker worden met verse croissantjes, fruit en verse Jus d'orange.

Na het ontbijt de kids heerlijk laten spelen? Zij zullen zich urenlang vermaken met de skelters, speeltuin en fietsjes over het terrein.

Vind je kamperen nu heel leuk maar ben je op zoek naar iets meer comfort? Wat dacht je van onze units met privé sanitair! In deze units vind je een wasbak, wc en douche. Tevens zijn de units per nacht te boeken.

bijzonder overnachten verrekijker

Vogelspotten doe je in een bijzondere omgeving

De omgeving van Buytenplaets Suydersee is natuur nooit ver te vinden. Verschillende natuurparken maken ons voor vogelspotters en natuurliefhebbers een echte trekpleister. Parken zoals Nationaal Park Nieuwland, Oostvaardersplassen, Natuurpark Lelystad en de Markerwadden zijn uitstekende plekken om natuur te bewonderen.

Ontdek alle natuur